Haber Sitemiz ’de  Torul Meslek Yüksek Okulunun Kantinini “Yeğenine  peşkeş mi  çekti “ Haberine  karşı Torul Eski Belediye Başkanı Nidai Köroğlu ve yeğeni Tuğba Çubukçunun  hakkımızda  yaptığı suç duyurusuna  Cumhuriyet Baş Savcılığından Takipsizlik kararı çıktı.

Haber Sitemiz anindahaberler.com.tr Sitemizde 05/03 /2019 Tarihinde yaptığımız  “Yeğenine peşkeş mi çekti “ Başlıklı haberimizin ardından Torul Eski Belediye Başkanı Nidai Köroğlu ve Yeğeni Tuğba Çubukçu hakkımızda Torul Cumhuriyet Başsavcılığına Gazetemizin imtiyaz Sahibi Salih Zengin’in Başkan Nidai Köroğlu’na ve Yeğenine iftira attı davasına Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı 2019/6912 Soruşturma numarası ile Takipsizlik kararı verildi.

Gazete ve Haber Sitelerimizin Sahibi Salih Zengin,  konuyla ilgili yaptığı açıklamasında şöyle devam etti. “ Ben gazeteciyim. Sosyal Medya klavye şövalyesi değilim. Torul’un  Eski Belediye Başkanı Sayın Cümlesini kullanmayacağım  Nidai Köroğlu Sosyal Medyadan  Şahsıma 600 TL’lik it mi yazmadı, 100 TL’ye  haber  Salih Zengin 100 TL’ye  haber yapıyor  sosyal medyadan paylaştığı  yalan iftira yorumlarını  Nefretle kınıyorum. Nida Köroğlu  Şahsıma iftira attı ve attırdı ama cenabı Allah  attığı İftiranın  10 katını ona çevirdi. Nidai Köroğlu hakkımızda bulunduğu Suç Duyurusunda  elimizde somut belge  ve deliller olmasaydı  Savcılık  hakkımızda kovuşturmaya yer olmadığına dahil karar vermezdi. Nidai Köroğlu ve onun zihniyetindeki kişilere soruyorum haber belgeyle yapılır bizler sizin gibi Sosyal Medyadan kişilere yalan iftira atmayız” dedi  .

Bizde Gümüşhane Haber Gazetesi, Anında Haberler ve Torul Haber Ailesi olarak  Torul Eski Belediye Başkanı Nidai Köroğlu’nu nefretle kınıyoruz Yaşasın Bağımsız Türk Adaleti

Editör: Haber Merkezi