MHP  31 Mar Yerel Seçimlerinde  Torul’da  bugün Aday Tanıtım  ve proje Toplantısı düzenledi. Torul’da düzenlenen  toplantısına  MHP İl Başkanı Nadim Aydın, Torul Belediye Başkan Adayı Evren Evrim Özdemir, MHP Torul İlçe Başkanı Temel Özcan, MHP MYK Üyesi Musa Küçük  Partililer ve çok sayıda vatandaşlar katıldı

MHP MYK Üyesi Musa Küçük ise yaptığı konuşmada, “Mevcut belediye başkanı ortada. Yaptıkları ortada. Hal ve hareketi ortada. Bizim adayımız da burada. Sağda solda duyuyoruz, iktidar partisi muhalefet partisi diye. Türk demokrasisi üçüncü devresine girmiştir. Bunun adı da partili cumhurbaşkanlığı sistemidir. Dün yapılan seçimlerde birinci çıkan partinin genel başkanı başbakan olur, meclisten güven olu alırdı. Yeni sistemde vatandaş hükümet kurma yetkisini direk cumhurbaşkanına veriyor. Türk milliyetçilerinin, AK Partinin oylarıyla seçilen cumhurbaşkanı var. Burada seçeceğiniz belediye başkanı, aynı zamanda iktidarın belediye başkanıdır. Bu da böyle bilinsin. Seçilen belediye başkanımızın haklı talepleri hükümet tarafından asla göz ardı edilemez. Hepsinin takipçisi olacağız” diye konuştu.

“Özdemir’in Hizmetlerini Herkes Konuşacaktır”

MYK Üyesi Akın Üstün de yaptığı konuşmada, şunları söyledi: “Çıkmış olduğumuz yol uzun ve meşakkatli. Çünkü biz siyaseti sandıktan çıkana kadar düşünmüyoruz. Asıl sorumluluk sandıktan çıktıktan sonra başlıyor. Seçimde sandıkları patlattıktan sonra hepimize daha çok iş düşecek. Evren Özdemir’i herkes tanıyor. Torul Tarım Müdürlüğünde yaptığı çalışmalar en büyük referansı. Diğeri ise Torul Voleybol takımıdır. Nerede şimdi? O takım Özdemir zamanında şampiyonluğa oynuyordu. O zaman aynası iştir kişinin lafa bakılmaz, diyoruz. Evren Özdemir, 31 Mart’tan sonra Torul’u örnek bir ilçe yapacaktır. Torul Voleybol takımını dünya nasıl konuştuysa Evren Özdemir’in Torul’daki hizmetlerini herkes konuşacaktır.

Editör: Haber Merkezi