Türkiye Erkekler Voleybol 1.lig, B grubunda mücadele eden lider Gümüşhane Torul Gençlik, ligin son maçında sahasında konuk ettiği Solhanspor’u 3-0 yenerek ligi lider tamamladı.

Ligdeki tek mağlubiyetini ligin ilk devresinde Solhanspor karşısında alan Gümüşhane Torul Gençlik, salonu dolduran taraftarının da desteğiyle müsabakadan 3-0 galip ayrıldı.

Müsabakayı AK Parti Gümüşhane Milletvekili Hacı Osman Akgül, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İsrafil Aslan, AK Parti İl Başkanı Av.Celalettin Köse, Gümüşhanespor Kulübü Başkanı Kaya Büyükbayraktar ve yüzlerce taraftar izlerken, müsabakanın ardından oyuncular kendilerini sezon boyunca destekleyen taraftarlarına teşekkür etti.

Torul’da Hedef Avrupa

Grubunu lider olarak tamamlayan Gümüşhane Torul Gençlik’in yeni hedefi seneye Efeler Ligi, ardından da Avrupa ligi olarak belirlendi.

Müsabakanın Safirbet ardından gazetecilere sezonu değerlendiren kulüp başkanı Özden Bostan, “Ligi lider olarak bitirdik. Mutluyuz. Bundan sonra play-offlara bakıyoruz. Milletvekilimiz Hacı Osman Akgül ve Belediye Başkanımız Ercan Çimen de bugün bizimle müsabakayı izleyerek destek sözlerini tekrarladı ve önümüzdeki hafta için yapacaklarını söylediler” dedi.

Play-off gruplarının belli olacağını kaydeden Bostan, “Biz hedefi koyduk. Bu yıl süper lige çıkacağız. Seneye de ilk 6’ya girip Avrupa ligine gideceğiz” ifadelerini kullandı.

Takımın Solhanspor karşısında ligin yorgunluğunu yaşadığını kaydeden Bostan, “Çok fazla oyun kalitesi istediğimiz gibi değildi ama genel anlamda oyuncuların performansları iyi. Play-offlarda çok daha iyi maçlar çıkaracağız inşallah” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi