Gönül elçilerimizle gönüllük kavramıyla yapılan işlerin önemi üzerine sohbet eden Şengül Yavuz, kendilerine gönüllük esasına dayalı Nakitbahis yapmış oldukları işlerden ötürü teşekkür etti.

Gönül elçileriyle samimi bir sohbet ortamında gerçekleştirilen buluşmada; Akçaabat’ta her ay düzenli olarak bir araya gelinip, engelli ve dezavantajlı gruplar, yaşlılar, şehit ailelerimiz ile bunun gibi birçok konuda hangi noktalara ziyaretlerin yapılacağı ve bu konuda yapılması gereken faaliyetler üzerine fikir alışverişinde bulunularak,  koruma altındaki çocuklarımıza yönelik de ne türlü faaliyetlerin yapılması gerektiğinin kararı alındı.

Gönüllük kavramına yönelik farkındalığı geliştirmek, gönüllü çalışmanın yaygınlaşmasını sağlamak amacıyla insan kaynağı ihtiyacı güçlendirmek için başlatılan gönül elçileri projesinin Trabzon’da başarılı bir şekilde yürütüldüğünü ifade eden Şengül Yavuz, “Bu projenin ne kadar kıymetli bir çalışma olduğunu görüyoruz. Unutmayın ki zaman zaman gönüllük insanlar için bir dayanak noktası olabilmekte; zira bu sayede yaşadıkları ortamda değişim ve dönüşüm yaratabilmektedir. Dolayısıyla bugün başkalarını düşünerek bir şeyler yapanlar yarın yaptıklarının karşılığını huzurlu bir kalpte bulabilmektedirler” dedi.

Editör: Haber Merkezi