Favori Pırlanta ülkemizde pırlanta sektöründe faaliyet yürüten lider kuruluşlardan biri olarak karşımıza çıkar. Favori pırlanta modern bir pırlanta ve kuyumculuk tesisine sahiptir. Bu nedenle müşterilerine sunduğu ürünlerin %95'ini kendi tesislerinde üretir %5 ini ise İtalyan firmaları tarafından tasarlattırır. Favori Pırlantanın yurtiçinde 100'ün üzerinde mağazası ve binin üzerinde de satış noktası bulunmaktadır. Kuruluş sadece kadınlar için değil aynı zamanda çocuklar ve erkek bireyler için de ürünler üretmektedir. Erkek bireylerin en çok tercih ettiği ürünler ise pırlanta küpe çeşitleri olarak bilinir. Aynı zamanda pırlanta setler ile ilgili de son derece seçkin tasarımlar yürüten firma pırlanta kolye çeşitleri üzerinde de uzun süre çalışır. Favori Pırlanta 45'in üzerinde tecrübeli tasarımcıyı bünyesinde istihdam etmektedir. Bu tasarımcılar yılda ortalama 6000 yeni ürünü hayata geçirirler.

Kadınların zarafetine zarafet katan pırlanta tasarımlar Favori'de

Favori Pırlanta kadınların zarafetine zarafet katacak pırlanta çeşitlerini bünyesinde barındıran ve Avrupa Birliği standartlarında üretim yapan bir kuruluş olarak bilinmektedir. Bu nedenle hem Türkiye'de hem de dünyada pırlanta sektörünün yıldızıdır. Ürünleri Türk Standartları Enstitüsü ve Favori Pırlanta garantilidir. Genellikle ve özel günlerde veya hediye olarak seçilen pırlanta ürünlerini uygun fiyatlarla favori pırlanta web adresinden temin etmek mümkündür. Favori Pırlanta da son derece güvenli ödeme seçenekleri bulunmaktadır. Bu ödeme seçenekleri sayesinde bireyler online alışveriş yapabilme hakkına da sahip olurlar.

Pırlanta kolye ve pırlanta yüzükler de lider

Favori Pırlanta ürün yelpazesine son derece geniş tutmaktadır. Bu nedenle firma özellikle rlanta yüzük çeşitlerinde ve pırlanta kolye çeşitlerinde lider konuma ulaşmıştır. Güler yüzlü ve tecrübeli bir personeli istihdam eden Favori Pırlanta müşterilerini memnun etmekten öte hayran bırakmayı hedeflemektedir. Aynı zamanda İtalyan hocaların ve yerli hocaların eğitim verdiği bir tasarım okuluna da sahiptir. Yeni tasarımcılar her hafta yeni ürünleri Favori mağazalarında bulabilmektedirler. Türkiye'de İstanbul Teknik Üniversitesi'nin yanı sıra Marmara ve Balıkesir üniversitelerinde de takı tasarımları ile ilgili bölümlere destek vermektedir. Kuruluşun son derece etkin ve verimli bir web sitesi bulunmakta ve bu https://www.favori.com.tr/ web sitesinde de ayrıntılı bilgiler mevcuttur.

Editör: Haber Merkezi