Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Cemiyet Başkanı Ersen Küçük’e çiçek takdim eden Başkan Genç, Küçük ve yönetim kurulu üyeleriyle bir süre sohbet ederek tarihi cemiyet binasında yapılan tadilat çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı. Cemiyet binasının çok estetik ve güzel bir görünüme kavuştuğunu belirten Genç, ‘hayırlı olsun’ dileklerini iletti.  

“GAZETECİLER GÜZEL ÇALIŞMALARA İMZA ATIYORLAR”

Trabzon’un Anadolu şehirleri arasında köklü bir basın geçmişine sahip olduğunu belirten Başkan Genç, “Şehrimizde yerel medya oldukça kuvvetli. Bu, çok memnuniyet verici bir durum. Trabzon, basın tarihi açısından da köklü geçmişe sahip bir şehir. Gerek Osmanlı döneminde gerekse cumhuriyet döneminde Trabzon basını her zaman Anadolu’nun güçlü bir sesi olmuştur. Bu köklü geçmişi devralarak hali hazırda şehrimizde faaliyet yürüten birçok ulusal ve yerel medya organımız üzerine düşen sorumluluğu lâyıkıyla yerine getiriyor. Şehrimizin ve vatandaşlarımızın sorunlarının duyurulmasından tutun da basının görev alanına giren her konuda çok güzel işler çıkarıyorlar. Bu anlamda bütün gazeteci arkadaşlarımızı bir kez daha tebrik ediyorum. Bu anlamda Trabzon basınının çalışmalarından oldukça memnuniyet duyduğumuzu büyük bir açık yüreklilikle ifade etmek isterim. Gazeteci arkadaşlarımız burada çok daha güzel hizmetlere, çalışmalara imza atacaklar.” dedi.  

“GAZETECİLERİN ÇATI ÖRGÜTÜYÜZ”

Ziyaretten dolayı Başkan Genç’e teşekkürlerini ileten Cemiyet Başkanı Ersen Küçük, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nin Türkiye’de faaliyet gösteren birkaç cemiyetten biri olduğunu dile getirdi. Gazeteciler Cemiyeti’nin Trabzon’da görev yapan bütün medya çalışanlarının en büyük çatı örgütü olduğuna vurgu yapan Başkan Küçük, “Gazetecilerle ilgili her türlü sorun ve konuyla çok yakından ilgiliyiz. Şehrimizde birçok basın yayın organı var, bunlarda çok sayıda gazeteci görev yapıyor. Bütün gazeteci arkadaşlarımız çok büyük zorluklara göğüs gererek çalışmalarını yürütüyor. Bu anlamda biz de cemiyet olarak üzerimize düşen görev ve sorumlulukları hakkıyla yerine getirmeye çalışıyoruz. Ortahisar Belediye Başkanı olarak da bizlere çalışmalarımızda gösterdiğiniz yakın ilgi, alâka ve destek nedeniyle bir kez daha sizlere gazeteci arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi