İlçede;Şengül Yavuz, Çarşıbaşı Kaymakamı Zerrin Çay Beşikçi, Çarşıbaşı Gönül Elçileri, İlçe Sosyal Yardımlaşma Vakfından eğitim desteği alan 13 başarılı öğrenciyle bir araya geldi. Başarılarından dolayı öğrencileri tebrik Yavuz, onlara düzenli çalışmanın öneminden bahsetti. Daha sonra Gazi İlkokulunu ziyaret eden Şengül Yavuz, buradaki ana sınıfında eğitim gören çocuklarla bir araya gelerek; çocuklarla bir süre sohbet edip oyun oynadı.

Evinin bir köşesinde baba mesleği dokumacılık işini yapan girişimci Fatma Saka'yı evinde ziyaret eden Yavuz, dokuma atölyesini gezerek yaptığı ürünler hakkında Fatma Saka ile sohbet etti. Azminden, girişimcilik ruhundan ve baba mesleğini devam ettirdiğinden dolayı Fatma Saka'yı tebrik eden Yavuz, sonrasında 65 yaşında 8 kız, 23 torunu olan Kıbrıs Gazimiz İsmail Saka'yı evinde ziyaret ederek, bir süre sohbet etti.

Yavuz, iki çocuk annesi, engelli Emine Kılıç'ı da evinde ziyaret ederek bir süre sohbet ettikten sonra bir şeye ihtiyacı olup olmadığını sordu.

Son olarak evde eğitim alan özel gereksinime sahip 11 yaşındaki 6. sınıf öğrencisi Rumeysa Kuşan'nın evine giden Yavuz, Rumeysa'ya kitap ve eğitim gereçleri hediye etti.

Editör: Haber Merkezi