Trabzon’da Gümüşhaneliler adı altında faaliyetini çantada sürdüren Gümüşhaneliler Derneği Trabzon’da hiç faaliyeti olmayan bir dernek hangi Sosyal faaliyet toplantısından bahsediyor merak ediliyor.

Trabzon Gümüşhane Derneği Bugün Trabzon PANAGİA Suite Hotelde Sosyal Faaliyet Toplantısı düzenledi. Bu düzenlenen toplantının Gümüşhane ile ilgili veya Gümüşhane Derneği ile bir bağlatışı yoktur. Trabzon’da Yayın yapan Gümüşhane Haber Gazetesi olarak  tüm kamu oyuna soruyorum.? 2017 yılında Trabzon Havalimanına Gümüşhaneli 7 tane şehit cenazesi geldi. Trabzon Havalimanına Gelen 7 Gümüşhaneli Şehit karşılama töreninde Trabzon’da adı Gümüşhaneliler Derneği  bir tane Şehidimizin  Cenaze Törenine katılmayan  bir Dernek yönetimine bir Gazeteci olarak değil, bir Gümüşhaneli olarak soruyorum, Gümüşhaneli Şehitlerimizi Trabzon Gümüşhaneliler Derneği Trabzon Havalimanında  karşılayamıyorsa, Şehide saygı duymuyorsa  hangi  sosyal faaliyetten bahsediyorlar  doğrusu merak ediliyor.

Gümüşhane Haber Gazetesi olarak Trabzon Gümüşhaneliler Derneği,  Trabzon Havalimanına gelen Gümüşhaneli şehitlerimizin karşılama toplantısından bir tane Fotoğraf paylaşmaya davet ediyorum. Dernek Yönetiminden 3-5 kişinin haricinde Dernek Başkanı da içinde olmak şartıyla Derneğe gelmezken şimdi bu dernek hangi faaliyet Toplantısından bahsediyor!  İnsanları bu şekilde yanıltmanın anlamı ne?    Gümüşhane Kültürüne  ve ahlakına uyumlu bir faaliyeti olmayan bir Dernek yönetimini istifaya davet ediyoruz, Gümüşhane’ye böylelikle daha güzel istifa edersiniz.

Editör: Haber Merkezi