31 Mart’ta yapılması planlanan yerel seçimler için Trabzon Ortahisar 1 Nolu Erdoğdu Mahallesi Muhtar adaylığını açıklayan Mahallenin sayılıp sevilen esnaflarında Yusuf Yurtsever,  yaptığı açıklamasında şöyle konuştu, “ Önümüzdeki yerel seçimlerde Mahallemize hizmet için Muhtar adayı oldum. Uzun yıllar Mahallemizde Esnaflık yapmaktayım. Esnaflığımızdan dolayı Mahalle Esnafı ile sürekli içişeyim Mahallenin Sorunlarını ve Mahalle sakinlerinin Muhtarlıktan ve yetkililerden ne istediğini çok iyi bilen birisiyim. Yetki verildiğinde Mahalle sakinlerimizin beklediği hizmeti yapmak için göreve talibim” dedi.

Muhtar Adayı Yusuf Yurtsever, Sabahın erken saatlerinde Mahalle sokakların temizliğini yapan emekçilerle sohbet yaparak Emekçi işçilerin sorunlarını dinledi.

Maaşa Değil Hizmete Talibim

 Trabzon 1 Nolu Erdoğdu Mahallesinin Muhtar Adayı Yusuf Yurtsever yaptığı açıklamasında “ maaşa değil hizmete talibim. Uzun zamandır mahalle halkımızla birlikte içişeyim  beraber güldük beraber ağladık 31 Mart seçimlerinde Mahallemize daha güzel hizmetleri beraber getirmek için hizmet etmek bizlerin  görevidir ”dedi.

Editör: Haber Merkezi