AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Ayşe Sula Köseoğlu, ziyaret ettiği ilçelerde esnaf ve vatandaşlarla bir arayı gelirken sorunlara da neşter vuruyor. Araklı’da spor salonu ödeneğinin aktarılmasına yardımcı olan Köseoğlu, Arsin’de de örnek köy ilan edilen İşhan Mahallesinin taleplerini Muhtar Hamza Bilgin’i de yanına alarak Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Eşref Fakıbaba’ya iletti. ENEĞİ TAMAM

Milletvekili Köseoğlu, geçtiğimiz günlerde bölgemize gelen Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’la Trabzon Havalimanı’nda bir görüşme yaptı. Araklı ve Arsin’deki ziyaretleri sırasında kendisine iletilen spor yatırımlarıyla ilgili talepleri Bakan Bak’a ileten Köseoğlu’na AK Parti Araklı İlçe Başkanı Şaban Bıyık teşekkür etti. Bıyık, “Milletvekillimiz Ayşe Hanım’a Araklı ilçe stadımızın onarımı için ödenek ihtiyacını aktarmıştık. Sağolsunlar Sayın Bakanımızla görüşerek bu sorunu çözdüler. Araklı’nın sorunlarıyla yakından ilgilenen Milletvekilimiz Ayşe Hanım’a ve Sayın Bakanımıza Araklı halkı adına teşekkür ediyoruz.” dedi.

İŞHAN MAHALLESİNDEN KÖSEOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Köseoğlu, daha sonra ise Trabzon Havalimanı’nda Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba’yla görüştü. Görüşmeye Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen ile İşhan Mahallesi Muhtarı Hamza Bilgin de katıldı.

Görüşmede, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından tarım ve hayvancılığı kalkındırmayı amaçlayan ‘Örnek Köy Projesi’ kapsamında Trabzon’da örnek köy ilan edilen İşhan Mahallesi’nin talepleri Bakan Fakıbaba’ya aktarıldı.

İşhan Mahallesi Muhtarı Hamza Bilgin, “Sayın Milletvekilimiz Ayşe Sula Köseoğlu sayesinde örnek köy ilan edilen mahallemizin damızlık hayvan ve ahır yenileme taleplerini Sayın Bakanımıza iletme fırsatı yakaladık. Milletvekilimiz Ayşe Sula Köseoğlu ve emeği geçen herkese mahallemize yardımlarından dolayı teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

ÇARŞIBAŞI’NDA BETONLAMA BAŞLIYOR

Milletvekili Köseoğlu, Çarşıbaşı ilçesinde ise İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun gayretleri ile ödeneği çıkartılan Yavuz Grup Yolu’nda ihalesi yapılan kısımların inşaatlarında incelemelerde bulundu. Köseoğlu, çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini ve kısa zaman içinde yol betonlama çalışmalarının başlayacağını söyledi. Köseoğlu’na AK Parti İlçe Başkanı Hakan Kocaman ile AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı Numan Yardım da eşlik etti.

Editör: Haber Merkezi