Müsiad Trabzon Şube Başkanı Ali Kaan Palis Teşkilatının  yıl dönümü nedeniyle bir Mesaj Yayınladı "Vatandaşlarımızın emniyeti için canla başla çalışarak Devletimizin ve Milletimizin göğsünü kabartan polisimiz,  kendisine verilen görevi, içerisinde bulunduğu zorlu şartlara rağmen asla sekteye uğratmadan yerine getirmektedir.

İlimizde huzurun sağlanmasında, asayişin temininde, suç ve suçluyla mücadelede başarılı çalışmalara imza atan polis teşkilatımız, Trabzon’un bir huzur kenti olmasında ciddi katkıları vardır. 

Teknolojik yenilenmenin ötesinde gücünü milletinden alan Türk Polis Teşkilatı, görevini her zaman fedakarca yapmış, gerektiğinde canı pahasına görevlerini yerine getirerek halkımızın güven ve takdirini kazanmıştır.

Tüm bu duygu ve düşüncelerle ülkemizin her köşesinde bu onurlu görevi büyük bir özveri ile yerine getiren emniyet teşkilatımızın bu anlamlı gününü kutluyor, vatanı ve milleti uğruna canlarını vererek şehitlik mertebesine erişen polislerimize ve tüm güvenlik güçlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazileri ve emekliler ile halen görevlerini yapmakta olan polislerimize, aileleriyle birlikte sağlık, huzur ve başarılar dilerim" dedi. 

Editör: Haber Merkezi