Vali Yücel Yavuz'un eşi Şengül Yavuz'un başlattığı, İl Müftülüğü ve diğer gönüllülerin ortaklığında yürütülen projenin ikinci ayağı 2016 yılında Ankara'da emniyet güçlerini taşıyan servise yapılan bombalı saldırı sonucu Şahadet mertebesine erişen şehit Mustafa Küçük ‘ün evinde Kuran-ı Kerim ve duaların okunmasıyla yapıldı.

''Projenin amacı''

 Yavuz, “Gönül elçileri projesi tüm yurtta olduğu gibi şehrimizde de günden güne büyüyerek devam ediyor. Bu kapsamda vatanımız uğruna şahadet mertebesine erişen şehitlerimiz için " Cennetin Gül Kokan Evlatlarına Dualarımız “projemizi başlattık. Buradaki amacımız aynı acıyı paylaşan belki de ilk kez birbirlerini gören şehit ailelerimizi bir araya getirip, tanışmalarına imkân sağlamak, onlarla her daim bir arada olmayı arzuluyoruz. İlçelerimizde de bu projeyi yaygınlaştırmak için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz” dedi.

Şehit ailelerimizin her zaman başlarının üstünde yerlerinin olduğu ifade eden Yavuz, kendilerinin asla yalnız olmadıklarını ve birlikte büyük bir aile olduklarına vurgu yaparak:“Şehit ailelerimizde böyle bir olaya vesile olan Valimiz Yücel Yavuz ve başta eşleri Şengül Hanım olmak üzere herkese teşekkür ettiklerini ifade etti”. Kendileri her daim gönülden yanımızda oldu, bugün burada da bizleri manevi ortamda buluşturturdular. Allah herkesten razı olsun dedi.

Editör: Haber Merkezi