Akçaabat Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü ile Akçaabat Ziraat Odası Başkanlığı koordinasyonu Akçaabat Kaymakamlığı,  Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Akçaabat Halk Eğitim Merkez Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlemiş olduğu verim ve kalitenin arttırılması amaçlanan fındıkta budama, gübreleme ve ilaçlama kursu sertifika Akçaabat Ziraat Odasında gerçekleştirildi.

Düzenlenen törene Trabzon Valisi Yücel Yavuz’un yanı sıra, il protokolü ve kursiyerler katıldı. Kursa atılan çiftlilerden Emine Akkol ve Cemil Akkol’a sertifikalarını Trabzon Valisi Yücel Yavuz verirken; Kursa katılan diğer üreticilere sertifikalarını Akçaabat Kaymakamı, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü, Ziraat Odası Başkanı, Akçaabat Belediyesi Başkan Vekili ve kurs hocası ziraat mühendisi Erdal Yığcı tarafından verildi.

Tören sonunda Vali Yavuz, kursiyerlere sertifikalarını vererek kursun düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. Buradaki törenin ardından Vali Yavuz, Akçaabat ilçemize yaptığı ziyarette esnaf ve vatandaşlarımızla sohbet etti.

Editör: Haber Merkezi