Hafta sonu oynayacakları Medipol Başakşehir maçını en iyi şekilde tamamlayacaklarına inandığını vurgulayan Çamlıbay: “Başakşehir, Fenerbahçe maçına çıktığı kadroyla çıkmayacak. Bambaşka ideal kadroyla çıkacaklar. Biz kimseden çekinmiyoruz. Takımıma ve taraftarlara çok güveniyorum. Bu maçtan taraftar desteği ile çok güzel şekilde çıkacağımıza inanıyorum. Kolay olmayacak. İnşallah kazanan taraf biz olacağız. Bu hafta bu maçın olması bizim için büyük bir şans. Onu da iyi bir şekilde değerlendireceğiz” dedi.

''Takımın kötü olmasını isteyenlere izin vermeyeceğiz''
Takımına hiçbir zaman korkak futbol oynatmayacağına vurgu yapan Çalımbay,“Benim buradaki amacım mukaveleye başka şeyle ilgili değil, ben burada bir şey peşinde değilim. Trabzonspor'da göreve başladığımızda burada bir kaos, bir kriz olduğunu bilerek geldim. Krizi yönetmenin zor olduğunu da bilerek geldik. Buradaki insanların gelirken neler söylediğini de çok iyi biliyoruz. Herkesin takım yaptığını, herkesin ne olursa olsun eleştirdiğini, iyi olsam da yüzde yüz eleştiri alacağımı biliyorduk. Bunlar beni ilgilendirmiyor, üstünde dahi durmam. Biz buraya geldiğimizden beri çok iyi şeyler yaptığımıza inanıyoruz. Bu takımın yaptığı çok güzel şeyler var. Kötü bir grafik çizmedik. Buradaki panik, yoğun eleştiri ne yapmak istediklerini anlamıyorum. Biz yenilmedik. İnsanlar kötü olsun diye uğraşıyorlar maalesef. Burada sağduyulu taraftarların takımın sahip çıkması lazım. O arkadaşlar takımın yenilmesini, mağlup olmasını, daha kötü olmasını istiyorlar. Biz buna izin vermeyeceğiz. Ligi çok çok iyi bir yerde bitireceğiz, ne olursa olsun. Biz kötü değiliz, sadece şansız. Eğer futbol içinden gelen insanlar iyi analiz yaparlarsa gerçeği ortaya koyarlar.”

Çalımbay, son olarak hafta sonunda sakatlığı süren Burak'ın oynamama ihtimalinin bulunduğunu, ameliyat olan Esteban ve Mustafa Akbaş'ın da sakatlıklarının devam ettiğini söyledi.

Editör: Haber Merkezi