Trabzonspor , Hırvat teknik direktör Nenad Bjelica ile 2024-2025 sezonu sonuna kadar anlaşma sağlandığını kamu oyuna resmen duyurdu.

Bordo Mavili Kulüp Başkanı Ertuğrul Doğan, Hırvat teknik direktör Nenad Bjelica'ile yapılan anlaşmada  teknik patrona  ödenek ücretlerde belirlendi. 2022-23 futbol sezonu için 100.000 Euro, 2023-24 futbol sezonu için 1.600.000 Euro, 2024-25 futbol sezonu için 1.600.000 Euro ücret ödenecek şekilde anlaşma sağlanarak imzalar atıldı.

Trabzonspor'un Teknik Direktörü Nenad Bjelica, Trabzon'a geldi.

 Yeni teknik direktör Nenad Bjelica'yı  Trabzon havalimanında Trabzonspor taraftarları karşıladı.

Trabzonspor’un yeni teknik direktörü Nenad Bjelica: ‘’Bu karşılamayı ben de beklemiyordum. Çok nazik bir kutlama oldu ve beni çok mutlu etti. Sorumluluklarımı bana hatırlattı. Kazanmayı seven ve çok isteyen bir teknik direktörüm. Trabzonspor’un daha iyi bir gelecek sahibi olabilmesi için buradayım. Takımım birçok maçını izledim. Son oynanan Beşiktaş maçını da takip ettim. Ben buraya takımlar bir an önce çalışabilmek için geldim. Hemen antrenmana çıkmak ve ilk maçında takımla birlikte olmak istiyorum. Benim için genç ya yaşlı oyuncu diye bir şey yok. Elinden geleni yapmaya çalışan oyuncu benimle birlikte olacaktır. Geçmişte genç oyuncular ile çalışma fırsatı buldum ve yine aynısı olacak. İyi ve göze hoş gelen bir futbol oynatmak istiyorum ama en önemlisi kazanmak olacak.’’

Editör: Salih Zengin