Ülkemiz Bir Hayli Sancılı!

Birisi Tunus’tan zeytin almaktan bahsediyor.

Fakıbaba Sudan’da soya ve pamuk yetiştirmekten...

Şunu mu demek istiyorlar ;Türkiye’de üretim olmasın da ne olursa olsun!

Türkiye’nin zeytinlikleri yokediliyor...Köylüler bağırıp çağırıyor.Kadınlar ellerinden gelen mücadeleyi yapıyorlar.Ama hattı yaramıyorlar.

Çukurova’da artık pamuk yetişmiyor...

Çay , fındık üreticileri isyanda ,ama hemşehri ayağı devam ediyor ve oylar yine isyan ettiklerine veriliyor.

Patates, mısır pancar üreticileri iflasta...

*Ülkemiz bir hayli sancılı . İşsizlik günden güne çoğalırken,dolara karşı paramızın değeri de hayli gerilemiş vaziyette.Ege de 18 adamıza sahip çıkılmayıp,Yunanistan'ın bu adaları işgal etmesine rıza gösterenler ,ülkemizden fersah fersah uzak bir Arap ülkesine ait yıkık bir adayı devletimizin imar etme sözü vermesi kanımıza dokundu. Suriye de savaş bitmesine rağmen ,Suriyelilere ülkemizde bunca verilen haklara ,kendini bu ülkeye ait hisseden herkesin kanına dokunuyor.

Ama öldük ,bittik diyenlerin çoğu yine oyları her seçim olduğu gibi,onları iflasın eşiğine getirenlere veriyorlar.

Şimdi zaten muhalefet partileri de kafalanmış, sadece chp ne kadar ne yaparsa. Mhp tamamen akp ile yola devam derken ,vatan ,bbp ,saadet ara sıra ters çıksalar da halkı bırakmış,iktidara su taşımakla meşguller.

İyi parti kurulma aşamasında ,yönetimlerde kim kimdir, nerden gelinmiştir ?

Birbirlerini tanımakla meşguller. Niyetler ne olacak? Kaç kişide idealizm var ?Yarın öbür gün seçilecek yerlere konmayınca o zaman kim nedir ,ne innesidir ortaya çıkacak ! Şu an görünen o ki eksik gedikte olsa hayli bir yol alındı.

Hocam bir yerde yoksun diyen arkadaşlar; ben daha önce yazmıştım Öğretmen olarak kalmayı tercih edeceğim diye... Çok kapasiteli arkadaşlar var ,faydalı olurlar inş. Particilik bize göre değil. Biz sadece şimdiye kadar savunduklarımızı ( Hak,adalet, milli ve manevi değerler, cumhuriyet, demokrasi )ferdi olarak savunmaya devam ederiz.Partilerdeki görev alan samimi tüm arkadaşlara başarılar dileriz.

Saygılarımla...

C NAS

- - - -