Almanya’da yaşan Nevşehirli Vedat Erdem Avrupa’da ve Türkiye’de yaşayan Türk vatandaşlardan şantaj yoluyla para kazanıyor bu şantajcıya Alman hükümeti neden göz yumuyor. Yaklaşık 10 yıldan fazla bir zaman diliminde Vedat Erdem adlı şantajcı birlikte yaşadığı bayanın adını kullanarak Almanya’da üst düzey vatandaşlara sen Najda  Moussa tacavüz ettin iddiasıyla  şantaj  ederek para kazanmaya çalışıyor. Vedat Erdem’in şantajından dolayı alman savcılığına 250 den fazla yapılan suç duyurusunda Vedat Erdem adlı kişinin ufak miktarlarda para cezası uzaklaştırma veya cezasının erteleme kararı veren Alman Mahkemeleri Vedat Erdem’in arkasında kimler olduğu iddialarını gündeme getirdi.

Anında Haber Ekibi Almanya’da Vedat Erdem adlı Şantajının mağdur ettiği Türk vatandaşlarla tek tek röportaj eden Salih Zengin’e Türk vatandaşlar şu açıklamayı yaptılar. “ Biz Avrupa’da yaşayan Türk vatandaşlar olarak en iyi şekilde Türkiye’yi temsil eden Türk vatandaşlarıyız.  Üzülerek ifade etmek istiyoruz ki Almanya’da ve diğer Avrupa ülkelerinde yaşayan Türk vatandaşların bir birine kenetlenmemiz gerekirken işte bazen böyle şizofren hastası çıkıp aramızdan Türk vatandaşlarımıza alçakça yaptığı şantajın karşısında bizler yasal hakkımızı arayarak Almanya Savcılığına yaptığımız suç duyurularında Almanya yetkili Makamları şantajcıya para cezası, cezayı erteleme cezalarıyla buradaki Türkleri mağdur etmektedir. Vedat Erdem’in sadece Almanya Savcılığına 250’den fazla suç duyurusu yapıldı. Buradaki söylentiler bu kişinin arkasında FETÖ’cüler var “açıklamaları yapıldı.

Vedat Erdem’in Arkasında FETÖ’cüler mi var!

Almanya’da yaşayan Türklerin korkulu kâbusu olan Vedat Erdem bu kadara olayı yapması mümkün değil bu kişinin arkasında Fetullahçı Terör Örgütü üyeleri  (FETÖ) cülar var iddiaları Avrupa’da yaşayan Türklerin ağzında dilden dile konuşuluyor.

Anında Haberler Sitesi olarak Vedat Erdem’in arkasında olan iddia edilen Fetullahçı Terör örgütü (FETÖ) cülermi var yine başka bir iddia iş adamlarından İ. İ adlı iş adamımı var tüm bu iddiaları belgelerle kamuoyuna duyuracağız. Almanya ve diğer Avrupa ülkelerinde yaşayan Türklerin Vedat Erdem hakkında araştırma yapacak olan ekibimizden Salih Zengin’e yardımcı olmalarını bekleriz.

Şantajcı Annesinin Cenazesine Gelemedi!

Almanya’nın Duisburg ‘da yaşayan Şantajcı Vedat Erdem Türkiye’de yaşayan Annesinin geçtiğimiz aylarda ölmesinin ardından Türkiye’de de hakkında şantaj ve tehdit suçlarından yakalama kararı olduğundan Annesinin cenazesine gelemedi.

Hem Avrupa’ya Hem Türkiye’ye Şantaja Devam Ediyor

Almanya’da yaşayan Nevşehirli Vedat Erdem adlı kişi Avrupa’da yaşayan üst düzey Türk vatandaşların haricinde Türkiye’de iş adamı, Milletvekili ve Bürokrat kesimine de şantajla para istemeye başladı. Anında Haber Ekibi olarak yaptığımız araştırmalarda Vedat Erdem adlı sahtekârın Türkiye’de bazı Milletvekillerimizi de tehdit etmeye başladığı belgeleri nede ulaştık. Avrupa’da yaşayan Türklerin  yüz karası olan  Vedat Erdem  Milletvekili, iş adamı, bürokrat kesiminin de  telefonlarına ulaşarak  onlara’ da sen  Najda  Moussa’ya tecavüz ettin suçlamaları ile şantaj etmeye başladı.  Bu  sahtekâr şantajcının arkasında  birileri olmasa bu sahtekar bu kadar ileri gidemez 

Mağdur yolu oynayan Şantajcı Vedat Erdem

Almanya’daki Türklerin yüz karası olan Vedat Erdem adlı şantajcı  kafasına taktığı kişiyi avına düşürmek için  kişilerle yaptığı telefon görüşmelerini  başka bir telefonla  video çektiği  videoları sosyal medya hesabından da paylaşarak  tehdit etmeye çalışıyor.

Türkiye’de basın mensuplarına ulaşan Erdem,  Almanya’daki Türklerin  Najda  Moussa’ya tecavüz ettin suçlaması ile kendini aklamaya çalışan şalla tanlıktan başka bir şey yapmadığı delil ve belgelerle ispatlandı.  

Editör: Haber Merkezi