Geçtiğimiz günlerde Haber Merkezimizi Arayan Almanya’da yaşayan Türk vatandaşlarından Vedat Erdem Burada yaşayan Türklerin Erdemin birlikte yaşadığı bayanın kız kardeşine tecavüz ediyor iddialarıyla Gazetemizin imtiyaz sahibinin Almanya’ya gidiş yol paralarını karşılayan Vedat Erdem Türk Basınının Almanya’da yaptığı araştırma sonucunda Vedat Erdem’in iddiaları yalan çıktığı ve suçladığı Türk vatandaşlarına suç uydurduğu delillerle ispatlandıktan sonra Haber sitemizde “ALMANYA DUİSBURG BU ADAMA DİKKAT EDİN” Başlıklı haberimizi yaptık.

Ölümle Tehdit

Anında Haberler sitesinde “Almanya Duisburg Bu Adama Dikkat Edin” başlıklı haberimizin ardından Vedat Erdem bizi arayarak kaldır o yalan haberi seni mafyaya veririm tehditlinin ardından Türkiye’den isminin M.B olarak tanıtan kişi arayarak Ben Seni Almanya’dan Vedat Erdem adına arıyorum. Seni Vedat Erdem Türkiye’ye den Almanya ya çağırdı Sen adamın hakkında haber yapıyorsun bundan sonra senin düşmanınım Gümüşhane’yi ve Trabzon’u terk et diyerek tehdit eden M.B ve Azmettirici Vedat erdemin hakkında dava açıldı.

Haber EURO ile yapılmaz Vedat Erdem

Hakkında yapılan haberin ardından bizi arayan Vedat Erdem hakkında yapılan haberin yalan olduğunu iddia ediyorsun da Neden kanuni yoldan hakkını aramak dururken Türk basınını ölümle tehdit ettiriyorsun. Bay Vedat Erdem Türkiye’de para EURO ile yapılmaz Belge ile yapılır.

Ülkücüleri Kullanıyor!

Almanya’nın Duisburg kentinde yaşayan Nevşehirli Vedat Erdem Avrupa’da Türk iş adamlarını Cami Dernek Başkanlarını ve diğer sivil toplum kuruluşlarının Dernek başkanlarını Vedat Erdem’in birlikte yaşadığı Almanya vatandaşı olan Daniela Moussa bayanın kız kardeşi N. M adlı Bayana tecavüz iftirası uydurarak Türk iş adamlarından tehditle para istiyor. Erdem Türk Basınını ve Türkiye’den yakınlarını arayan Vedat Erdem Avrupa’da Ülkücüyüm beyan ederek kötü emellerine ülkücü kardeşlerimizi kullanarak avlarına kendim için para istemiyorum birlikte yaşadığı alman dostu Daniela Moussa’nın mağdur göstererek Sosyal Medyadan gözüne kestirdiği kişileri arayarak yardım istiyor. Avrupa’da Ülkü ocakları şubeleri ile yaptığımız görüşmelerde Vedat Erdemi hiçbir ülkücü kardeşimizin tanımadığı ortaya çıktı.

Haberin Belgesi

Almanya’dan Türkiye’de Sosyal Medyadan tanıdığı kişileri arayarak kendisinin Nevşehirli olarak tanıtan Vedat Erdem Avrupa’da Yaşayan Avrupalı Türklerin Alman vatandaşı olan N.M adlı bayana Tecavüz eden K.M, B,K, Y.D, M.U, A.E, A.D, A.Y, Ü.Ç adlı kişilerin tecavüz iddialarını objektif olarak araştıran Anında Haber ekipleri Almanya vatandaşı olan N.M adlı bayana avukatına giderek Almanya makamlarına ve Türk makamlarına böyle bir tecavüz iddiası olmadığını tecavüzde ismi geçen kişileri tanımadığını avukatı aracılıyla haber merkezimize yolladı.   İsmi  haber merkezimizde saklı kalan  bayanın  kendi ıslak imzalı beyanın dan da anlaşıldığı gibi Vedat erdemin yalan iftiraları  belgelerle kamuoyuna bilgilendirildi.

Almanya Hükümeti Harekete Geçmeli

Almanya’da yaşayan Türk vatandaşı Vedat Erdem’in Avrupa’da yaşayan Türklere yaptığı isimleri haber merkezimizde gizli tutulan vatandaşlara attıkları küfürlü mesajlar kişilerin telefon hafızalarında kayıtlı olmasına rağmen bir kişinin haricindeki Türk vatandaşları Alman Polisine ve Almanya Kamu savcılığına Vedat Erdem hakkında suç duyurusunda bulunmaması da ayrı bir detay. Sadece Almanya bölgesinde bulunan Türk vatandaşları tehdit le yetinmeyen Vedat Erdem Macaristan, Fransa ve Hollanda da bulunan Dernek Başkanları, Federasyon Başkanlarını ve Cami görevlilerini hedef seçiyor ve Toplumda bu saygınlığı olan kişileri rahatsız etmeleri elinde hiçbir delil olmayan Vedat erdem konuştuğu kişilerin telefon görüşmelerini farklı bir telefonla video çekerek ve attığı küfürlü mesajları delil göstererek Türkiye’deki basın mensuplarını arayarak kendisini acındırarak yardım istiyor.

Almanya Hükümeti Almanya’da yaşayan Türklere asılsız suç ve iftira uyduran Vedat Erdem hakkında gerekli hukuki işlemleri başlatmalıdır.

Anında Haber Ekibi Yine Almanya’da olacak

Bu konuyla ilgili Vedat Erdem Bu tehditleri kendi başına mı arkasında birilerimi var olup olmadığını araştırmak için kapsamlı araştırıp kamuoyunu doğru bilinçlendirmek için bu hafta yine Almanya’da olacak.

Anında haberler ekibine telefon dada açıklama yapan Vedat Erdem’in birlikte yaşadığı Almanya uyruklu Daniela Moussa adlı bayan açıklamasında A.Y atlı kişinin kendisine 25 Bin EURO kâğıt imzalattığını ve evrakları bana getirmediğini beyan etti. Ekibimiz Almanya’da bu iddiayı da araştırıp kamuoyuna objektif  habercilik anlayışıyla  aktaracağız.

Editör: Haber Merkezi