Geçen Aylar içerisinde Anında Haberler Haber Merkezimize gelen bir haberi değerlendiren Gazeteci Salih Zengin ilk önce Sahibinden com sitesine verdiği sekreter ilanıyla olaya başladı. Ardından Cemal Cep tarafından dolandırıldığını iddia eden Bayan Gülseren Kürkçü’ye ulaşıldı.

Gülseren Kürkçü Anında Haberlerden Gazeteci Salih Zengin’e yaptığı açıklamasında “ Ben Cemal Ziya Cep’i internet ortamından kendisini bana kaptan olarak tanıttı.  Bir süre sanal ortamdan görüştükten sonra buluşmak istedi benle bende kabul ettim bu olayı ve İstanbul’da kararlaştığımız bir semtte buluştuk. Bu buluşmalar sıklaştıkça konu Evlilik olaylarına kadar uzandı.  Ben evlilik olayını aileme anlattım Ailemin ’de iznini alarak Cemal Ceple buluşmalara devam etmeye sürdürdüm” dedi.

Kiralık Otomobiller Satılmak istendi!

Gülseren Kürkçü, yaptığı açıklamasında” Cemal Ziya Cep ile buluşmamızda oto Ren ta Gar’dan kiralanan arabalar benim adıma kiralanırdı.  Kiralanan araçları Cemal Ziya Cep’ satmaya kaktığını öğrendim. Uyarılınca Cemal Ziya Cep yüzünden şuan hiçbir Ren ta Gar’dan araç kiralaması yapamıyorum. Kırmızı listedeyim “ şeklinde konuştu.

Enkaz Üstüne Enkaz!

Gülseren Kürkçü yaptığı açıklamalarında Cemal Ziya Cep İle görüşmelerinde defalarca şiddetli kavgalar yaparak barıştılar. Cemal ziya Cep’e ait kiralık evlere gittiklerinde ev sahipleri tarafından uyarılan Gülseren kürkçü uyarılmasına rağmen halen Cemal Cep ile görüşmesini devam ettirmesi kafalarda soru işareti bırakırken Cemal Ziya Cep, tarafından Gülseren Kürkçü’nün hesabına yatırılan paralar sonunda Soruşturma geçiren Gülseren Kürkçü bu ciddi olaylar karşısında hatta ve hatta Cemal Ziya Cep Tarafından Gülseren Kürkçü’nün boğazına bıçak dayayarak Gülseren kendi annesine küfür etmesine rağmen Gülseren hanım Cemal Ceple bu enkaz üstüne enkaz olaylarına rağmen Cemal Ceple konuşmaları ve buluşmaları manidardır.

150 bin lira Para Kaptırdı

Gülseren Kürkçü, Cemal Ziya Cep,  Evlilik arifesinde Gülseren hanımın yaptığı açıklamalarına istianeden Tapu için şu kadara para lazım Gülseren Hanım verdi. Ev kuracağım şu kadara para lazım Gülseren Hanım verdi Gülseren’in ve ailesinin beyanına göre Gülseren Hanım 153 bin lira para Cemal Ziya Cep’e kaptırdığını iddia ettiler.

Dolandırıcının Ailesine Sahte Avukat Numarası

Gülseren Kürkçü, Anında Haberler Gazeteci Salih Zengin’e yaptığı açıklamasında Cemal Cep’in kız kardeşi olan kocasını kanserden kaybeden kardeşini kız arkadaşımla arayarak Avukat olarak tanıtarak kocasını kaybeden acılı kadına sizi dava edeceğim gibi tehditlerde bulundu.  Acılı kadın bu yüzden üzüntüyle Hastane acillerinde kaldı.

Gülseren Kürkçü Cemal Ziya Cep Hakkında suç Duyurusunda bulundu!

Gülseren Kürkçü Cemal Ziya Cep hakkında Savcılığa suç duyurusunda bulundu. Haber Servisimizde haber yayınlandıktan sonra Gazeteci Salih Zengin farklı numaralardan ve whatsapp numaramızdan aranarak tehdit edildik bu haberin ardından Yurtdışı numarasından Gülseren Hanım ve birkaç bayan hakkında uygunsuz videolar geldi bu videolar hemen silinerek ortadan kaldırıldı. Gazeteci Salih Zengin bunun üzerine Gülseren Hanımı korumak için Savcılığa yönlendirdi Cemal adını vererek beni ve Gülseren hanıma tehditler savuran kişilerin yakalanması için Emniyet yetkililerimiz biran önce harekete geçmelidir.

Hata üstüne Hata!

Gülseren Kürkçü, daha Cemal Ziya olayını atlatmadan daha önce den tartışarak ayrıldığı Erkek arkadaşıyla Cemal Ziya Cep’ten hemen sonra barışıp evlilik düşünmesi ne kadara doğrudur. Gülseren Kürkçü yoksa 55 bin TL olan kredi kartı borçlarını mı? Kapatmaya çalışıyor. Bu yüzden hata üstüne hata yapıyor.

Gülseren Kürkçü Tuzağa Düştü!

Başından beri bu olayı takip eden Gazeteci Salih Zengin Gülseren’in annesine amcasına verdiği ben Gülseren Hanımla evlenmek istiyorum yemine Gülseren Kürkçü bu Kredi kartlarımın borcunu öde seninle evlenmeyi kabul ederim basit bir tekerlemeye karşı Gülseren Kürkçü’nün vodofon iletişim merkezinden aldığı 2 ayrı faturayı Gazeteci Salih Zengin’e ödetti. Ayrıca kullandığı telefonun faturasını da Salih Zengin’e ödetti. Gazeteci Salih Zengin bu faturaları bir şeye karşı değil Gülseren hanımın Tuzağa düştüğünü anlayarak şu kanıya vardım. 20 yıldan fazla olan Gazetecilik  tecrübelerimizle birlikte Gülseren hanım artık borçlarını birisine ödetmek için iftira uydurduğu  delil ve belgelerle oraya konulmuştur.

Bizim Tarafımızdan Ödenen Faturalar

Editör: Haber Merkezi