Türkiye’nin 100. Yılında tüm ülkenin kaderini etkileyecek seçimlere yaklaşık 1 ay kala artık siyasi partilerin Milletvekili Aday listeleri de netleşti. Tüm partilerin YSK’ya sunmuş olduğu listelerde Milletvekili aday adaylarından kesin olarak seçilen milletvekili adayları belirlendi. Buna göre de Gümüşhane’de Millet İttifakı’nın adayları ortak belirlenerek, İYİ Partili Muzaffer Altıparmak birinci sırada, ikinci sırada ise CHP’den Bedri Ağaç milletvekili adayı seçildi.

Mütevazı ve alçakgönüllü yapısıyla bilinen Altıparmak, Gümüşhane’nin Şiran ilçesinin Barutçu köyündendir. 5 mühendis kardeşten biri olan Altıparmak çalışmayı çok seven bir kişilik olarak karşımıza çıkmaktadır. Birinci sırada yer alması ise hem kendi açısından hem de Gümüşhane genelinde oldukça gurur vericidir. Bu çalışmalar esnasında kibir ve egodan yoksun bir şekilde Gümüşhane’yi daha da aktif bir yer haline getirmeye çalışmayı adeta kendisine kutsal bir görev olarak ilan etmiştir.Yaptığı işlerde en önemli değerlerini dürüstlük, mükemmeliyetçilik, yenilikçilik ve sahiplenme olarak belirleyerekhalkın gönlünü kazananlar arasına girmiştir.

Şiran Eski Belediye Başkanı olup Muzaffer Altıparmak’ın da abisi olan Yavuz Altıparmak, kardeşinin bu seçim yarışına girmesiyle Millet İttifakı’nın daha da güçlendiğini belirtti. Kardeşinin Gümüşhane’de sevilen, sayılan ve güvenilen bir karakter olduğunu sözlerine ekleyen Yavuz Altıparmak, kardeşine inancının tam olduğunu ve mecliste Türk Milleti’ni ve Gümüşhane halkını en iyi şekilde temsil edeceğini düşündüğünü aktardı.

Gümüşhane halkının da vatanseverliği ve milliyetçiliği düşünüldüğünde, kendi içinden yetişmiş ve Türkiye’de önemli işlere imza atmış bir adayın ilk sıradan milletvekili adayı olarak duyurulması Gümüşhane seçmenine daha çok güven ve motivasyon sağlayacak ve Gümüşhane özelinde Millet İttifakı’nın elini bir hayli güçlendirecektir.

Samimiyetiyle ve dürüstlüğüyle her zaman ön plana çıkan Muzaffer Altıparmak’a hem Milletvekili Adaylığı konusunda hem de iş hayatı konusunda başarılar diliyoruz.

Editör: Salih Zengin