31 Mart’ta yapılması planlanan yerel seçimlerinde Gümüşhane’nin Torul Ak Parti Belediye Başkan Adayı Nidai Köroğlu, Ak Parti Genel Merkezi Seçim sloganı “Belediyecilik Gönül işidir” sloganını kullanan Torul Belediye Başkan Adayı Köroğlu’ya vatandaşlardan tepki geldi. İlçe halkı Sayın Başkana Soruyor “ Sayın Başkan Belediyecilik Gönül işidir de Sen hemen hemen ilçe halkının yarısı ile konuşmuyorsun.  Gönül işinde kincilik olur mu? Sorusunu Belediye Başkan adayına soruyor.

 Gerek  Muhalefet gerekse vatandaşlar tarafından Sosyal Medyada Başkanı Eleştirdiğimizde  Başkan Nidai Köroğlu,  hemen ya Sosyal Medya hesabını kapatıyor ve eleştiren kişileri  selam vermez selam almaz bir yapıya sahiptir diye açıklandı.

Bu Konuyla ilgili de bir açıklama Gümüşhane Haber Gazetesinin Sahibi Salih Zengin’den geldi. Zengin Açıklamasında şöyle konuştu. “ Belediye Başkanımız Nidai Köroğlu, 5 Yılda Torul’a gerçekten güzel hizmetler yaptı. Yapılan hizmetleri ilçe halkıda inkar etmiyor kimse de inkar edemez.  İşimiz Gereği Yapılan Hizmetleri hepsinin haberini yaptık. Ancak bazı konularda Başkanı eleştirdik.  Bizim Başkanın Eleştiriyi kabul etmeme gibi bir durumu var.  Daha önceden yaptığımız haberlerde Torul Halkından Sosyal Medyada olumlu olumsuz yorumlar yapılmaktadır. Torul’da yaşanan sorunları Bursa, İstanbul’dan Kocaeli’nden doğru olan  adaletsizliği görecek kadar kör olan yorumcular gelin gerçekleri görün yorumlarınızı ona göre yapın.

Ben Basın Mensubu olduğum halde Başkana telefonla ulaşamıyorum. Vatandaş nasıl ulaşsın. Bu konuyla İlgili Sayın Cumhur Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’nın bir sözü “ Telefonu Çaldığında telefonuna Cevap vermeyen bir Belediye Başkanı sağlıklı bir Belediyecilik hizmeti yapamaz”  sözüne  sayın başkan kulak vermelidir.

Buradan Sayın Başkana Seslenmek istiyorum Sen o ilçenin şehri Eminisin sen ilçe halkınla küs olamasın  Sen sayın Başkan  sana sesleniyorum   Müslümanlıkta Kincilik var mı?  Bu yazdığım tüm konuları seninle Canlı yayın da Torul halkı önünde tartışırım “dedi.

Editör: Haber Merkezi