Torul Belediye Başkanı Mimar Nidai Köroğlu, 2014 yerel seçimlerinden sonra göreve başlamasının ardından ilk önce İlçenin hemen ortasından geçen harşit çayı deresinde ıslah çalışması yaparak ilçeye farklı bir   görsel güzellik sağladı.

Torul Belediye Başkanı Köroğlu, bu çalışmanın ardından köylü pazarcıların pazara getirdiği ürünleri Toplum ve insan sağlığına uygun olarak pazaryeri inşa ederek köylülerini satışının yapılmasını sağlayarak köylü üreticilerin yüzünü güldürdü.  ,

Ak Belediyeciliğin farkını bir kez daha ortaya koyan Belediye Başkanı Nidai Köroğlu, harşit çayının üzerinden iki adet asma köprü yaparak halkın hizmetine iki farklı bir eser daha sundu. Hemen bu çalışmanın ardından daha önceden yapımına başlanan araçların ilçeye trafiğini rahatlatmak amaçlı yaptırılan ikinci köprünün istimlak çalışmalarını yaparak   köprüyü trafiğe açarak ilçenin trafik sorununu ortadan kaldırdı. Bu hizmetin ardından Torul’un içerisinde bulunan tarihi Torul Köprüsünde Restorasyon çalışması yaparak ilçe görsel görünümünü sağladı.

İlçe Belediye Başkanı Köroğlu, ilçenin altyapı çalışmalarına özen göstererek ilçenin cadde ve sokaklarında parke çalışması yaparak ilçenin cadde ve sokaklarına muhteşem bir görsel görünmesini sağladı. Bu çalışmalar yapılırken Torul’da vatandaşların   parklarda daha rahat oturmaları için park çalışmalarını ’da ihmal etmedi.

Torul Belediye Başkanı Mimar Nidai Köroğlu Torul’un Turizm ilçesi olması için hizmetlere  ara vermeden  Torul Terminalinde  bir Saat kulesi  yaparak  ilçenin Turizm ilçesi olabilmesi için  Tarihi Torul Kalesinin üzerine  Mimar Köroğlu’nun hazırladığı projede Cam Seyir Terası  yaparak çok ciddi manada ilçeye Turist gelmesini sağladı.

Cam Seyir Terası  Torul Turizmine  sağladığı  katkılar  Bu güne kadar Gümüşhane’de bulunan Karaca Mağrası, Tomara Şelalesine Trabzon’daki tur firmaları  tur düzenlemez iken bugün Trabzon’daki Tur firmalarının Camlarında Torul Cam Seyir Terasına  tur düzenleme yazılarını rahatlıkla göre biliyoruz.

Editör: Haber Merkezi