Milliyetçi Hareket Partisi  MHP  Torul Belediye Başkan adayı Evren Evrim Özdemir, Torul’u yönetmeye talip olduklarını söyledi.

Özdemir, beraberinde İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi adayları ile birlikte esnaf ve işyeri sahiplerini ziyaretini sürdürdü.

Özdemir, ziyaretleri ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, işyeri ve esnaf ziyaretlerinde, yakın ilgi gördüklerini belirterek, “Halkımızın ve esnafımızın sorunlarını çözebilecek yönetim biçimimiz olacağını dile getirerek, içlerinden biri olduğumu, bu şehrin çocuğu, bu şehirde yaşadığımızı hatırlatıyorum. Kahvehanelerde kısa sohbetlerimizde, ziyaretlerimizin devam edeceğini, esnafımızla, halkımızla hep birlikte olacağımızı, dertlerini dinleyeceğimizin sözünü verdik” dedi.

Özdemir, “Çözümleri birlikte bulacağız, her sorunun bir çözümü mutlaka vardır. Yeter ki Torul’umuz destek versin.31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde Torul’u yönetmeye talibiz. Görüyorum ve hissediyorum ki Torul bize bu yetkiyi verecek. Halkımız değişim istiyor. İnşallah bu değişimi gerçekleştireceğiz ve Torul’u daha mutlu yaşanabilir bir kent yapacağız” açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi