Bari Şehitliği Sömürmeyin!  

Hergün şehitler gelmeye devam  ediyor , Allah hepsine rahmet eylesin .Türk Milleti'nin ve daha çok ateşin düştüğü şehit ailelerinin başı sağ olsun.

*

“Şehitler ölmez, vatan bölünmez” diye haykırdığımızda “kandan besleniyorsunuz” diyenler, üzerimize güvenlik güçlerini gönderenler nasıl oluyormuş bu işler? Şimdi bari kendiniz bağırın “Şehitler ölmez, vatan bölünmez!” diye...

*

Her yerde Türk kelimesini kaldırmaya çalışanlar, Atatürk 'e sinsi sinsi düşman kesilenler ne duruyorsunuz hadi siz de gidin o hainlerle savaşın bakalım! Ama siz ancak malı götürmekle meşgulsünüz zahir !

*

İhale peşinde koşmaya , alışık olanlar bu vatan ve millet için ölmeyi istemezler,ancak edebiyat yaparlar. Dini kullanarak, halkı kandırmayı iyi becerirler.Ve Allah onlara şehit olmayı asla nasip etmez!

*

Evet Megri megri hainlerle türküler söylenilen günleri hatırlıyor musunuz? ABD ile bir olup bu hainlere silah ,gıda,ilaç yardımı yaptığınızı hatırlıyor musunuz?

*

Bu pkk nın Suriye koluna yardıma gelen pkk peşmergelerini zılgıtlarla karrşıladığınızı hatırlıyor musunuz? 

*

Bu alçaklara bir belediyemiz tarafından yedikleri pidelerin ve diğer masrafları verdittiğinizi hatırlıyor musunuz?

*

İbrahim Tatlıses ,pkk lı Megri Megrici Türk düşmanı sözde sanatçı bozması ile birilerinin el ele tutuşup türküler söylediğini hatırlıyor musunuz?

*

Dağdaki pkk itlerini sınırda kurulan seyyar mahkemede affedip yurt içine salınmalarını ve şimdi de bu hainlerin Afrinde ve tüm Suriye cephesi ve iç bölgelerde Türk askerine karşı savaştığını biliyor musunuz?

*

Biz bağırdıkça ,''Şehitler ölmez ,vatan bölünmez '' diye bizi hakir gören özürlü beyinliler ,şimdi bu silah ,ilaç ,yiyecek yardım ettiğiniz hainler o zaman bizlerden iyiydi size göre ,ne oldu şimdi ?

*

Hadi kendi çocuklarınızı da gönderin ,hadi o beyaz kefen giyenleriniz nerede ,onlarda gitsin cepheye şehit olsunlar da biz de alkışlayalım. Ama tüm sayfalara baktığınızda, tüm TV lere baktığımızda orada savaşanların Türk Milliyetçileri ,vatanseverler , Başbuğun Bozkurtları olduğunu görebiliyoruz.

*

Yemin olsun ki biz savunduklarımızda haklıyız. Çünkü bizi kimse kandıramadı , ama birilerini herkes kandırdı. 

*

Kananların küleğine ayran taşıyan; sana ne oldu da bu ihanete karşı çıkarken, söylediklerini birden bire yalpalayıp yutup , Türk kelimesini her yerden silenlere ,teslim oldun ? Tüm bu şehitlerimizin günahı, anaların göz yaşları, bu kananlardan , onlara desdek verenlerden mutlaka sorulmalıdır.

*

Şimdi  bakıyoruz birileri diyor; bana da   Afrine gidip şehit olmayı  Allah nasip eylesin. Arkadan bir diğeri  şehit olmaya hazırız diyor. De hadi gidin ,laf ebeliği yapmayın. Vatan evlatları  sizin meydana getirdiğiniz çukurdan  ülkeyi çıkarmaya çalışırken , sizin buralarda  seçim propagandası  yiğitliği yapmanızı  ancak ,zekası kıtlara yutturabilirsiniz. Hadi kalkın gidin Afrine  ,o yatak çarşafı giyip te ''Öl de ölelim... '' diyenleri de götürün ,hatta en öne koyun . Ama şehitlik hak eden gerçek vatan severlere nasip olur, sahte vatan severlere değil!

Allah Türk'ü korusun .Amin.

C NAS

- - - -