Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 14 Mayıs ve 28 Mayıs Seçimlerinde Cumhur ittifakının en fazla oy aldığı Gümüşhane ve Bayburt’a Cumhurbaşkanı Erdoğan yarın Teşekkür ziyareti gerçekleştirecek. 


Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci turunda 27 milyon 834 bin 589 oy ve yüzde 52,18 oy oranı ile yeniden Cumhurbaşkanı seçilen Erdoğan, seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından başta kendisine rekor düzeyde oy veren iller olmak üzere, teşekkür ziyaretlerinde bulunacağını açıklamıştı.


Erdoğdu, yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kent merkezinde miting düzenleyeceğini belirterek, “Cumhurbaşkanımızla ile hemşehrilerimiz arasında çok güçlü gönül bağı var. Bizlerde Sayın Cumhurbaşkanımızın yapacağı ziyareti heyecanla bekliyoruz.” dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Gümüşhane’ye çok büyük değer verdiğinin altını çizen Erdoğdu, şu ifadeleri kullandı:
“Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan hem teşekkür etmek hem de hemşehrilerimizle kucaklaşmak için ilimizi ziyaret edecek. Gümüşhanelilerin Cumhurbaşkanımızı hasretle, özlemle beklediğini biliyoruz. Her seçimde cumhurbaşkanımıza en büyük desteği veren Gümüşhane’nin hasreti bu ziyaretle sona erecek. Bizler de liderimizi muhteşem Gümüşhane’ye yakışır bir coşkuyla karşılayacağız. Tüm Gümüşhanelileri 8 Temmuz Cumartesi günü liderine sahip çıkmaya ve coşku içerisinde bu büyük buluşmaya davet ediyorum.” dedi.
 

Editör: Salih Zengin