Bu hafta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan klimalı durak projesinden ödül alan ve şirin Gümüşhane için vizyon projelere hazırlayan Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen’i ve ilçe Belediyelerini yazmak istiyorum.

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen Gümüşhane için hazırladığı teleferik projesinin bir an önce yapılması benim kadar sizlerde sabırsızlanıyorsunuzdur. Gümüşhane’nin kalkınabilmesi için Gümüşhane’nin umudu teleferiktir. Bu teleferik projesini ortaya atan Başta Belediye Başkanı Ercan Çimen olmak üzere projede emeği geçen tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum.  Bu teleferik projesinin ayaklarının  “Atatürk “ Parkına zarar verecek diye siyasi parti temsilcileri ve STK temsilcileri eleştiri yapıyor.  Bu dev projeyi hazırlayan Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen Elbette Atatürk parkına zarar vermeyecek bir şekilde projeyi hazırlattığından benim zerre kadar kuşkum yok, eminim ki sizlerin de yoktur.

Gümüşhane’ye son 3 yılda yapılan dev projeleri önce tebrik edelim sonra eleştirelim, doğru ve etik olanda budur.  Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen’i severiz ve ya sevmeyiz ama Gümüşhane için kim bir taş üstüne bir taş koyarsa Allah ondan razı olsun. Ercan Çimen’in doğup büyüdüğü Atatürk parkına zarar verecek olan kişilere başta inanın Ercan Çimen karşı çıkar.

Gelelim Torul Belediyesine yazdığımda gülesim geldi. Torul Belediye Başkanı Nidai Köroğlu’u geçtiğimiz aylarda sert bir şekilde eleştirmiştim. Ama Başkan Köroğlu’nun ilçeye yaptığı hizmetlerini en güzel bir şekilde yazdım.  Başkanın Torul’a yaptığı hizmetleri hiç kimse eleştiremez.  Ben de başkanın hizmetlerinde övdüm ama kişiselliğini eleştirdim. İnsan eleştirilmeye de açık olacak

Diğer ilçe Belediye Başkanlarımız gerçekten son derece güzel hizmetler yapıyorlar. Gümüşhane ve ilçeleri son dört yılda gerçekten çok büyük hizmetler aldı. İlçelerimizde yapılan hizmetleri gördükçe gerçekten insan heyecanlanıyor.

Köse Belediye Başkanı Şerif Aygün, bey Köse’ye baktığımızda bölge belediyelerde altyapısı bitmiş tek ilçe bu hizmet köse halkı için büyük bir hizmet değil mi?  Bu haftalık bu kadar yeter bir başka  yazıda görüşmek dileğiyle haçça kalın.

- - - -